Antakya sofrası kuruldu

Swissotel Büyük Efes tarafından geleneksel "Bölgesel Lezzetler Köşesi", yeni sezona Antakya mutfağıyla başladı. Konuk şefler Mehmet Ali Aba ve Mehmet Ali Özkan'ın özel sunumuyla hazırlanan bölgeye has lezzetler, pazar gününe kadar müşterilerin beğenisine sunulacak. Şefler, fellah köftesi, Antakya tepsi kebabı, belen tava, çökelek salatası, patlıcan yoğurtlama ve zaatarın yanı sıra müşembek, Om Ali ve kömbe gibi özel tatlılarla da hünerlerini sergiledi.

■ ERCAN AKGÜN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.