Ege yemekleri Paris’te

Fransa'da, bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinliği kapsamında Türkiye'nin Paris Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde Ege yemeklerinin tanıtımı yapıldı. Türk sanatçılar Sedef Erçetin ve Tahir Aydoğdu'nun viyolonsel ve kanun resitaliyle başlayan etkinlikte, Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Yunus Demirer'in açılış konuşmasının ardından Ege Bölgesi'ne ait lezzetler açık büfede sunuldu. Konuklara Ege yemeklerinden İzmir köfte, mücver, fava, gözleme, taze fasulye, karides güveç ve lokma ikram edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, her yıl mayıs ayında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde diplomatik misyonlar tarafından düzenlenen etkinliklerle uluslararası düzeyde kutlanıyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.