Egesini, Ege'de büyümek istiyor
Börek, baklava ve unlu mamüller üzerine üretim yapan Egesini, yakın zamanda Karşıyaka ve Narlıdere'de iki özel şube açacak
- Ekonomi
- Giriş Tarihi: 14 Ocak 2010 17:03
- Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2010 19:17
Geride bıraktıkları 4 yılda İzmirliler tarafından beğenilen ürünlerini daha büyük kitlelere ulaştırmak adına çalışmalara devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Sercan, özellikle 2010'un altıncı ayından itibaren mağazalaşma konusunda adımlar atmayı düşündüklerini belirtti. İlk etapta Karşıyaka ve Narlıdere bölgesinde 2 adet konsept mağaza açmayı planladıklarını vurgulayan Sercan, "Bu mağazalarda üretimini yaptığımız börek, tatlı ve ev kurabiyesinin satışını sadece tepsi olarak değil, müşterilemizin istediği miktarlarda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
ÜCRETSİZ TESLİM
Farklı ve özel tatlar sundukları İzmirlilere evlerine kadar servis yaparak farklı bir sunum gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Sercan şöyle devam etti: "Bu tür hizmet konusunda Ege'de tek olan firmamız telefonla gelen siparişleri gerek ev gerek işyerine hiçbir taşıma ücreti almadan istenilen saatte teslim ediyor. Günde 1500 adet tepsi üretim yapma kapasitesine sahibiz. Ürünlerimizde kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Özellikle yağ konusuna çok dikkat ediyoruz. Kullandığımız yağ Urfa'nın taze yağıdır. 4 yıl boyunca aynı yağı, aynı unu ve aynı malzemeleri kullandık. Dolayısıyla tat konusunda istikrarlı bir çizgi çiziyoruz."