Süt ve kakaonun karışımıyla yapılan supangle tadı damakta bırakan bir lezzettir. Hafif olması ve pratik bir şekilde hazırlanmasıyla da sıkça tercih edilen supangle tarifini sizlerle paylaştık.
Giriş Tarihi : Son Güncelleme :
ABONE OL
BU GALERİYİ PAYLAŞ
Süt ve kakaonun karışımıyla yapılan supangle tadı damakta bırakan bir lezzettir. Hafif olması ve pratik bir şekilde hazırlanmasıyla da sıkça tercih edilen supangle tarifini sizlerle paylaştık.
Supangle akşam yemeklerinin üstüne yenildiğinde hem tatlı ihtiyacınızı karşılar hem de hafifliği ile sizi rahatsız etmez. Çikolata severlerin lezzetine bayıldığı supangle tarifini evinizde kolayca uygulayabilirsiniz.
Malzemeler: 3,5 su bardağı süt 1 paket vanilya
2 çorba kaşığı un 4 çorba kaşığı kakao
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı toz şeker (1 su bardağından biraz eksik) 1 çorba kaşığı tereyağı (ya da margarin)
Yapılışı: Bir tencerede süt, kakao, toz şeker ve unu çırpın.
Tahta bir kaşıkla karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
Tencereyi ocaktan alarak vanilyayı ve margarini ekleyin, karıştırın.