Gastronomi öğrencileri İtalyan şefle pizza yaptı

İTALYAN Mutfağı Haftası çerçevesinde Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'ne gelen İtalyan şef Constantino Dotari ve şef Aycan Gezer, öğrencilerle pizza yaptı. Dotari ve Gezer, margarita, gorgonzola peynirli, armutlu ve ballı pizza yaptı. Öğrenciler, Roma ve Napoli pizzalarının inceliklerini paylaşan şeflerden, mayalanma ve pişirme tekniğiyle ilgili bilgiler öğrendi. Uygulamalı Bilimler YO Müdürü Prof. Dr. Murat Komesli, Gastronomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda Genç ve akademisyenlere, yapılan pizzalar ikram edildi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.