İZMİR, perakende sektöründe büyük bir değişime tanıklık ediyor. 11 zincir market, "Tanzim Gross Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi" adı altında birleşerek, tüketicilere daha uygun fiyatlarla daha geniş ürün seçenekleri sunmayı hedefliyor. Yeni perakende modeli, Ege Bölgesi'nde erişilebilir mağazacılık anlayışıyla hizmet verecek. İlk şubenin açılışı, Şubat ayında yapılacak.

İHTİYACA GÖRE HİZMET
YENİ şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kırbaş, bu birleşimin amacının, İzmir ve çevresindeki tüketicilere daha fazla seçenek sunmak ve rekabetçi fiyatlarla alışveriş imkânı sağlamaktan geçtiğini belirtti. Kırbaş, "Tanzim Gross olarak, Ege Bölgesi'ndeki mağazacılık anlayışını daha da yaygınlaştıracağız ve her bütçeye hitap eden ürün yelpazemizle müşterilerimizin ihtiyacına göre hizmet vereceğiz" dedi. Projenin ilk şubesi, Menderes ilçesinde faaliyete geçecek. İzmir'in ticaret hayatına dinamizm katmayı amaçlayan yeni yapı, tedarik zincirinde güçlü iş birlikleri kurarak hem yerel üreticiyi desteklemeyi hem de bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor. Kırbaş, bu yeni yapının kısa vadede İzmir'de 5, Ege ve Marmara bölgesinde ise toplam 10 şube açmayı planladığını vurguladı. Yeni oluşumun orta ve uzun vadede Türkiye genelinde büyümesi hedefleniyor.

EKONOMİK FIRSATLAR SUNULACAK
YENİ perakende modelinin sunduğu uygun fiyatlar ve geniş ürün yelpazesi, özellikle İzmirli tüketicilere büyük fırsatlar sunacak. Tanzim Gross'un mağazaları, sadece büyük markaların değil, yerel üreticilerin ürünlerine de yer verecek, böylece İzmir'in ticaret hayatında önemli bir boşluğu dolduracak.