Ece Çeşmioğluile Taner Ölmez'in 2021 yılında dünyaevine girdi. Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, anne-baba olma mutluluğu yaşıyor.
Ece Çeşmioğluile Taner Ölmez'in 2021 yılında dünyaevine girdi. Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, anne-baba olma mutluluğu yaşıyor.
24 Mart'ta kızları Zeynep'e kavuşan çiftin en özel anları doktor Furkan Kayabaşoğlu'nun paylaşımıyla ortaya çıkmıştı. Doğum anına ait görüntüleri yayınlayan Kayabaşoğlu çifte bir ömür mutluluk diledi.
Kızlarına kavuştukları anda büyük heyecan yaşan ikilinin mutlulukları objektiflere böyle yansıdı. Duygusal anların yaşandığı fotoğraflarda, oyuncu Taner Ölmez'in gözyaşlarını tutamaması dikkatlerden kaçmadı.
Taner Ölmez hastane çıkışı yaptığı açıklamalarla yaşadıkları mutluluğu sevenleriyle paylaşmıştı: "Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur.
Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile.
Yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim."
Arabesk müziğin önemli isimlerinden Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, üçüncü bebeğine hamile. Şu anda 6.5 aylık hamile olan Tuğçe Tayfur sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 'Bugün bizim için çok önemli bir gün, dualarınızı eksik etmeyin. Bebeğimizin sağlık durumunu öğrenmeye gidiyoruz' ifadelerini kullanarak dua istemişti.
STRESTTEN BEBEĞİNİ KAYBETME RİSKİ
Ferdi Tayfur'la Necla Nazır'ın tek kızları Tuğçe Tayfur'un, neden dua istediği merak edilirken; zor günler geçiren Tuğçe Tayfur için, stres ve üzüntüden bebeğini kaybetme korkusu mu yaşıyor yorumları da yapılmaya başlamıştı.
Tuğçe Tayfur'dan bebeğinin sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi!
Tayfur, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
'Bebeğimizin durumu 3 hafta sonra daha kesin olarak netleşecek ama iyiye gidiyoruz elhamdülillah. Yer, gök dua bunu bir kez daha anladım. Yanımda olamasa da, kalbiyle en içten dilekleriyle dualar eden herkese çok teşekkür ederim.'