Sağlıklı bir yaşam biçimi: Budwig diyeti

1950'lerde Alman biyokimyacı Dr. Johanna Budwig tarafından geliştirilen Budwig diyeti, kansere mücadelede doğal bir alternatif olarak ortaya çıkmıştır. Dr. Budwig, keten tohumu yağı ve lor peynirinin benzersiz kombinasyonunun, hücrelerin omega-3 yağ asitlerini daha verimli kullanmasını sağladığına inanmıştır. Bu diyet aynı zamanda da kanserin büyümesine engel olabilecek bir potansiyel taşımaktadır.

Budwig diyetindeki temel bileşenler yüksek lifli keten tohumu yağı ve organik lor peyniridir. Bu diyet, şeker, işlenmiş ya da hidrojenize yağlar, çoğu süt ürünü, kabuklu deniz hayvanları, işlenmiş etler ve rafine tahıllar gibi zararlı kabul edilen gıdaları yasaklar. Yalnızca taze meyve, sebze ve bol miktarda lif içeren gıdaları teşvik eder.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.