Yedikten sonra çekirdeğini sakın çöpe atmayın yutun! Kanser hücrelerini öldürüyor...

Ege bölgesinin en gözde ürünlerinden olan zeytin, kahvaltı tabaklarının vazgeçilmezidir. Lezzeti kadar insan vücuduna olan yararları ile de bilinen zeytinin yağı ve çekirdeği de en az kendisi kadar yararlı. Peki, zeytin çekirdeklerinin sağlığımız için faydaları ne, zeytin çekirdeği nasıl kullanılır? Haberimizin detayında sizler için derledik...

Uzmanlar tarafından sağlığa birçok faydası olduğu söylenen zeytin çekirdeği, mide ve sindirim sistemi için çok faydalıdır. Peki, kansere neden olan hücreleri öldüren zeytin çekirdeği, nasıl tüketilir, günde kaç tane tüketililmeli? İşte detaylar...

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.