Yemeklerin vazgeçilmezi olan salçanın küflenmesi nasıl önlenir?
Girdiği her yemeğe lezzet katan, mutfağın vazgeçilmezi olan salça buzdolabında muhafaza edilir. Çabucak bozulmaya ve küflenmeye yatkın bir besin olan salçanın kullanım ömrünü uzatmak ve küflenmesini önlemek için çeşitli yöntemler vardır. İşte salçanızın ömrünü uzatacak ve küflenmesini önleyecek yöntemler sizlerle...
- Sağlık
- Giriş Tarihi: 21 Nisan 2023 09:58
- Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2023 10:11
En etkili yöntemlerden biri, salçanın üzerine yaklaşık iki parmak kadar zeytinyağı koymaktır. Zeytinyağı kavonozun içine hava girse dahi bu havanın girmesine engel olarak bozulmamasını sağlayacak.