Diyabet düşmanı vişne antioksidan deposu

EKŞİ tadı ile bilinen vişne tam bir antioksidan deposudur. Ancak vişne, kiraz gibi tüketilen bir meyve değildir. O nedenle genellikle vişne reçeli, vişne suyu, vişne kompostosu gibi formlarda tüketilir. Ekşi bir tada sahip olması vişnenin kiraz gibi kolay tüketiminin önüne geçer. Anti-inflamatuar, anti-diyabetik özellikleriyle birlikte obezite karşıtı da bir meyvedir. Vişneyi çok farklı şekillerde tüketebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken şey hazır paketli gıdalardaki vişneli ürünlerin şeker yüklü olmasıdır.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.