Marul kan şekerini kontrol eder

Severek yediğimiz marulun faydaları saymakla bitmez. Etkili bir demir deposu olduğu için demir eksikliğine bağlı olarak ortaya çıkan anemi hastalığının oluşmasını önler. Cilt hücreleri için beslenme kaynağı olan A vitamini eksikliğini gideren marul cildin ihtiyacı olan hivolin etken maddesine sahip olduğu için cildin sağlıklı, canlı ve parlak görünmesini sağlar. İçerdiği su oranı ve idrar söktürücü özelliği ile vücudunuzda toplanmış olan ödemin atılmasını sağlar. Marulun içerdiği doğal şeker oranı insan vücudunun ihtiyacı olan şeker oranını karşılamaya yetecek seviyededir. Bu nedenle doktorlar kan şekerinin kontrol altında tutulması için haftada en az 1 kez marul tüketilmesini önerirler.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.