Vücutta zehir bırakmıyor! Sabahları bir kaşık yerseniz...

İçerisinde B,C ve E gibi vitaminler bulunan, bağışıklığa iyi geldiği bilinen, tam bir mineral deposu olan tahini sabahları bir kaşık yemeyi denediniz mi hiç? Bunu alışkanlık edinin bakın neler oluyor...

Susamların tohumlarının toplanıp elenmesiyle başlayan tahin yapımına kabuklarının soyulma işlemiyle devam edilir. Ardından yıkanan susamlar 200 dereceye kadar çıkan ısıda kavrularak 3 saat boyunca ocakta kalmaya devam eder. Oda sıcaklığında soğumaya bırakılır ve ardından ezilerek tahin elde edilir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.