Evde kütür kütür turşu yapmak aslında çok kolay! İşte tarifi...

Yemeklerin yanında sevilerek tüketilen doğal antibiyotik deposu olan turşuyu evde hazırlamak ister misiniz? Çokça sağlıklı olan turşuyu evde yapmak aslında çok kolay! İşte evde kütür kütür turşu hazırlamanın püf noktaları...

Kıtır kıtır bir turşu beklerken yumuşak bir turşuyla karşılaşmak hevesinizi kursağınızda bırakabilir. Fakat bu durum evde turşu yapmaktan vazgeçmenize neden olmasın. Sıraladığımız yöntemler sayesinde kendiniz evde keyifle turşu kuracaksınız.

TURŞU KURMANIN PÜF NOKTALARI

Turşu kurarken doğru miktarda tuz, sirke ve su kullanmalısınız.

Turşudaki tuz miktarının gereğinden fazla ya da az olması yenilemeyecek şekilde çok tuzlu veya tuzsuz olmasının yanı sıra erimesine neden olabilir.

Ayrıca az miktarda tuz eklemeniz, sağlığa zararlı birçok bakterinin oluşmasına neden olabilir bu nedenle doğru miktarda tuz eklediğinize emin olmalısınız.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.