Evrim Akın, inatçı ve azimli kişiliğinin başarısında en büyük etken olduğunu söyledi. İzmir'de büyümenin de etkisiyle kişiliğinin erken yaşta oturduğunu belirten Akın, "İnsanlarla tartışmaktan, yeni fikir üretmekten geri kalmam. Olumsuzlukları kabul etmeme gibi savaşçı bir kişilim var. Örneğin ABD'de olduğum yıllarda aşını kilo almıştım ancak bu süreci azimle bertaraf ettim" dedi.
Evrim Akın, "ABD'de 63 kiloyu gördüm. Ama düşün, bu boyla. 1.60'ım ben. Amerika'da başladı o serüvenim. 42 kilo gidip Türkiye'ye 52 kilo geldim. Kardeşim tanıyamadı, 'Kimsin sen ya, bu da nedir' dedi.
6 ayda 10 kilo aldım orada. Yeme gözüm açıldı alnımda. Sonra o yeme gözünü sporla bertaraf ettim. Sonra dedim ki zirvedeyken bırakayım ben bu 63 kiloyu. Bir spor, bir detoks, bir spor, bir detoks, 17 kilo verdim" diye konuştu.
YEMEK YAPMAYI ÇOK SEVERİM
Yemek yapma konusunda da iddialı olduğunu belirten Evrim Akın,"Tırşik, bir Doğu Anadolu yemeği... Türlü de denir, güveçte pişer. İçine her şeyi atabilirsin. Ben bezelye bile atıyorum. Çok da seviliyor, haftada bir gün mutlaka pişer evimde. Arkadaşlarım, dostlarım gelir yer. Arnavut ciğerini de güzel yaparım" diyor.