Her gün 1 kase yoğurt ye bağışıklığın güçlensin

Türk mutfağının olmazsa olmazlarından yoğurdun sağlığa sayısız faydaları var. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, tüketilecek yoğurdun sağlıklı koşullarda hazırlanması, mümkünse ev yoğurdu olması. Uzmanlar, kaynatılmış sütün mayalanması ile elde edilen ev yoğurdunu özellikle öneriyor.

İŞTE YOĞURDUN FAYDALARINDAN BAZILARI:

İÇERİĞİNDEKİ probiyotikler sayesinde vücudun polen ve diğer alerjen reaksiyonlarını azaltır.
BAĞIŞIKLIĞI destekleyerek enfeksiyonla savaşta hücreleri daha güçlü hale getirir.
YOĞURT yemek kabızlık ve ishal oluşumunun mümkün olduğunca azaltır.
DÜZENLİ yoğurt tüketiminde yoğurdun probiyotik bakterileri vücuttaki iltihabı azaltır.
TAM bir protein deposudur.
Vücuttaki kas ve kemiklerin sağlıklı oluşumu ve büyümesi için gerekli tüm amino asitleri bulundurur.
YÜKSEK kan basıncı riskini azaltır.
KÖTÜ kolesterol ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucu özellik gösterir.
FOSFOR kaynağıdır.
Vücut için gerekli olan enerji üretimini destekler ve DNA, RNA için çok önemlidir.
CİLDİN daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar.
SİNİR sistemini rahatlatarak kişiye sakinlik verir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.