Sığacık’ın vazgeçilmez adresi Dağ Restaurant
30 yıllık marka Dağ Restaurant Alacarte, deniz ürünleri 50’yi aşkın meze ve salata ile buram buram Ege’yi sunuyor. Mekan, deniz ve yakamoz eşliğinde hem lezzetin hem de eşsiz sohbetlerin adresi olmaya devam ediyor
- Sarmaşık
- Giriş Tarihi: 05 Aralık 2021
TÜRK turizminin parlayan yıldızı Sığacık'ın 30 yıllık markası Dağ Restaurant Alacarte yeni işletmecisi iş insanı A Plus Organizasyon sahibi Emirhan Tosun ve profesyonel kadrosuyla misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Denize sıfır lokasyonuyla hizmet veren ve yaz-kış açık olan Dağ Restaurant Alacarte, Sığacık'ta deniz keyfini lezzetli menüleri ve sunumları ile birleştirerek turizm merkezinin gözdesi olmaya devam ediyor.
'KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ'
İş insanı Emirhan Tosun, bünyelerinde her zevk ve bütçeye göre hizmet verdiklerini vurguladı. Tosun, "Kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz" sözleri ile turizm adına yatırımlara ve yeniliklere devam ettiklerinin altını çizdi. Dağ Restaurant Alacarte'da kış aylarında şömine başında misafirler ağırlanırken, hem yarımadada da hem de Sığacık'ta spesiyalleri ile de fark yaratıyor. Dağ Restaurant Alacarte, deniz mahsülleri, Ege mezeleri, ara sıcakları ve özel ambiyansı ile oldukça iddialı.
Gastronomi tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan işletme tamamı deniz ürünü olan ürünleriyle, lokum levrek gibi birçok spesiyalin yanı sıra, barbun, çipura, granyöz gibi çok çeşitli balık menüleri ile damaklara ziyafet sunuyor. Ahtapot ızgara, karides mantı ve güveç ve baby kalamar gibi damak çatlatan lezzetlerin olduğu işletme ayrıca sabaha karşı yerel balıkçıların yakaladığı balıkları da taze taze misafirlerine sunuyor. Dağ Restaurant Alacarte geleneksel lezzetler kapsamında deniz mahsüllerinden oluşan, gemici ve okyanus böreği, kalamar dolma gibi özgün lezzetlerle damak çatlatıyor.
LEZZET VE KÜLTÜR BİR ARADA
Turizmde fark yaratmanın, kütürden kopmadan yeniliklerle birlikte hareket edilerek sektöre ivme kazandırılabileceğini belirten, Emirhan Tosun, "Özellikle İzmir dışından gelen misafirlerimiz Ege'nin kadim kültürünü lezzetle birlikte yaşamak isiyor. Bizler de bunu esas alarak hareket ediyoruz. Doğal ve bölgeye ait menülerimizi denize sıfır konumda ve sunumdaki farklılığımızla sunmaktan onur duyuyoruz. Gastronomi turizmi artık yeni bir konsept. Biz de bu konsepte uygun hizmet veriyoruz" diye konuştu.
DENİZİN ÜSTÜNDE KEYİF
Dağ Restaurant Alacarte yaz aylarının vazgeçilmezi. Mekan, deniz ve yakamoz eşliğinde hem lezzet hem de eşsiz sohbetlerin adresi olmaya devam ederken, kış aylarında da güzel havalarda iskelenin ambiyansıyla hizmet veriliyor.
MENÜSÜNDE NELER YOK Kİ!
Balkabaklı sebzeli mücver, yerel ot ve yeşilliklerin bulunduğu dağ salata, baby enginar, enginar kalbi, turp otu, Boşnak turşusu, Rum cacığı, köy peyniri, lakerda, çiroz ve levrek marin gibi mezelerin başı çektiği 50'yi aşkın meze ve salata ile işletme buram buram Ege'yi sunuyor.
GÜNE ŞÖLENLE BAŞLANIYOR
Dağ Restaurant Alacarte, Sığacık'ta kahvaltılara da anlam katıyor. Serpme kahvaltı ile güne başlamak isteyenler, serpme kahvaltının zengin içeriğinin yanı sıra, Beyler Köyü'nde organik olarak üretilen reçeller özellikle yeşil domates reçeli, inek sütü kaymağından yapılan ve odun ateşinde pişirilen tortusuyla hem iskele hem de şömine başında misafirlerine özenli hizmet sunuyor.
VUSLAT'A AÇILAN KAPI
Tesis bünyesinde bulunan Vuslat da hizmetlerine devam ediyor. Her bütçeye ve damak lezzetine uygun sunum ilkesi ilerleyen işletmede misafirler içeceklerini ve yiyecekleini dışardan getirme imkanına sahip. Servis, pişirme ve meze gibi hizmetleri Vuslat'ta alan misafirler aileleri ile birlikte uygun fiyatlarla yemek, eğlence ve kaliteli hizmetin tadını çıkarabiliyor.
ADA MARİN'DE KONAKLAMA
Turizmde bütünsel proje ile yola devam ettiklerini belirten iş insanı Emirhan Tosun, Sığacık merkezde, marina karşısında bulunan Ada Marin Otel ile konaklama hizmetiyle de turizme katkı sağladıklarını belirtti. Tosun, "İşte tüm bu hayata geçen ve devam eden projelerimiz, insana dokunan, kendini özel hissetmek isteyenler için devam ediyor. Müşteri memnuniyeti diyoruz. Tesislerimizde otopark sorunu yok, ücretli otopark yok. Ailelerimiz ne isterse onları sunuyoruz. Yılbaşı gecesi tüm tesislerimizde etkinliklerimiz olacak. Bu etkinliklerimizde de misafirlerimiz konaklama hizmeti alabilirler ve rahatça eğleneblirler. Gerektiğinde ulaşım hizmetimiz de olacak. Yeter ki huzurlu olsunlar" dedi. İş insanı Emirhan Tosun, ayrıca A Plus Organizasyon Genel Müdürü olarak başta İzmir olmak üzere catering ve etkinlik organizasyonlarına imza attıklarını dile getirdi.