Deniz börülcesi kanseri önlüyor

YÜKSEK protein ve antioksidan içeriğiyle deniz börülcesi, diyabet ve kalp hastalıklarıyla mücadelede yardımcı olabilir. Isı çarpmalarını ve ateşi de önleyebilirler.

PROTEİNLERLE DOLU
DENİZ börülcesi, soya fasulyesi ekstrelerinden önemli ölçüde daha yüksek antioksidan aktiviteye sahiptir. Bu nedenle, serbest radikal birikiminin neden olduğu çeşitli kronik bozuklukları (kanser gibi) önleme potansiyeline sahiptir. Filizlenen baklagillerdeki proteinler, lipit metabolizmasını kontrol etmeye yardımcı olur. Deniz börülcesi filizleri ve çimlenme tohumları bu proteinlerle doludur. Bu baklagiller, toplam kolesterol ve LDL (kötü) kolesterol seviyelerini azaltır. Pişmiş ve bütün deniz börülcesi de benzer lipit düşürücü etkiler gösterir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.