Limonlu reyhan şerbeti nasıl yapılır?

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ferahlatıcı ve serinletici içeçeklere elimiz gitmeye başladı. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz limonlu reyhan şerbeti yapmak ister misiniz? İşte evde hazırlayabileceğiniz limonlu reyhan şerbeti tarifi...

Türkiye'nin doğu bölgelerinde filizlenen reyhan, taze ve kuru haliyle yemeklere lezzet katıyor.

Antioksidan deposu olan reyhan, şerbet olarak tüketildiğinde ise ferahlık veriyor.

Her zaman tazesini bulamayanlar için kuru reyhanın limonla karışımından yapılan şerbeti sizler için paylaşıyoruz.

Sindirime, sinire, mideye, migrene birebir olan reyhanı limonla kullanırsanız hem damaklarınız hem de bağışıklık sisteminiz mutlu olacaktır.

LİMONLU REYHAN ŞERBETİ TARİFİ

Bir avuç kuru reyhana 1 litreye yakın sıcak su ekleyin ve demlenmeye bırakın. 5-10 dakika ardından dilediğiniz miktarda limon suyunu ve şekeri ilave edin. Rengiyle şölene hazır olan reyhan şerbetini soğuduktan sonra doyasıya içebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.