Su böreği nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan, altın günlerinin yıldızı olan su böreği nasıl yapılır? Su böreğinin malzemeleri nelerdir? Su böreği yaparken nelere dikkat etmelli? İşte su böreğinin püf noktaları...

Su böreği, hamuru ve içi ile damaklarda hoş bir tat bırakıyor. Peki çokça sevilen su böreği nasıl yapılır? İşte detaylar...

SU BÖREĞİ TARİFİ

Su böreği malzemeler

1 kilo un
150 gram tereyağı
1 bardak sıvı yağ
5 yumurta
Yarım kilo beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
Tuz
Su

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.