• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bundan sonra isi zor ALİ GÜLTİKEN

Bundan sonra isi zor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.12.2021, 00:00

Beşiktaş, Kasımpaşa mücadelesine büyük önem vererek çıktı. Geçen hafta yaşananların etkisiyle oyuncuların hafta içi idmanlardaki hırsı ön plandaydı. Ancak Can Bozdoğan'ın golü ve gayreti bu maçta da Beşiktaş'a can vermeye yetmedi. Beşiktaş'ın sorununu anlamak gerçekten zor. İlk yarıda oyuna çok hakim ve istediği golü de bulan bir performans var. Gol sonrası yakalanan pozisyonlar var.
Bunlardan biri gol olsa maç belki daha farklı bir yere gidecek. Ama ikinci yarıda oyun tamamen değişti. Bu değişimin sebebi fizik gücü yetmezliği mi, motivasyonsuzluk mu, Kasımpaşa'nın oyun gücü mü, yoksa puan durumunun vermiş olduğu ümitsizlik mi?

BİREYSEL ÇABALAR YETMEZ
Anlamak gerçekten zor. Maça baktığımızda direnmeye çalışan, takımı ayakta tutmaya çalışan bir kaç isim var. Ama bireysel çabalar takım bütünlüğüne dönüşmeyince cılız çırpınışlardan öteye geçmiyor. Sezonun daha neredeyse üçte biri oynanırken oyuncuların hedeften bu kadar uzaklaşmasının cevabını bulmak kolay değil. Lider Trabzonspor'un bir maçı eksik arada ise 15 puanlık bir fark mevcut. Bu fark bu oyunla nasıl kapanır?

GEÇEN SENEDEN ESER YOK
Bunlar futbolcular geçen sene bir mucizeyi gerçekleştirmiş oyuncular. Bir çoğu kendi kariyer sezonlarını oynadılar. Herkes, 'şimdi neredeler' diyor. Özellikle taraftarın sihirbaz lakabını taktığı Ghezzal çok şaşırtıyor.
Yaz dönemi gitti mi kaldı mı derken mutlu olduğu kulübe geri döndü ama sihirbazlık yeteneklerini unuttu sanırım. Sıkıntılı giden durumu değiştirmek için bazı oyuncular değişse de oyunda akıbet değişmiyor. Şampiyon takım oyuncusu bu kadar çaresizlik içinde olamaz. Kendini ispat çabasında olan Can Bozdoğan dışında kimsenin mücadelesi yeterli değil. İsteği ve coşkusu da yeterli değil. Beşiktaş tarihinde görülmemiş bir şey yaşanıyor. Bundan sonra Beşiktaş'ı çok zorlu bir süreç bekliyor. Ligin sonuna uzun zaman var. Kendi seyircisi önünde oynanacak her maç farklı reaksiyonları ortaya çıkarabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARIN DİĞER YAZILARI Tüm Yazıları
GÜNÜN YAZARLARI