• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kişisel düşüncelerde çelişki yaşayacaksınız FİLİZ ÖZKOL

Kişisel düşüncelerde çelişki yaşayacaksınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Günün ilk saatlerinde yaşanan kargaşalar akşama doğru bir dengeye kavuşacaktır. Duygularımızla mantığımız arasında seçim yapmak zorunda kalabiliriz. Kişisel düşüncelerimizin önem kazanması sonucunda ikilem durumlar söz konusu olacaktır. Şirketler arası transferler gerçekleşecek ve bazı elemanların yer değiştirmesi gündeme gelecektir. Bugün dünya moda sektöründe önemli defileler gerçekleşecektir. Yaşam kalitesini artırıcı ve hayatı kolaylaştırıcı pratik ev ürünleri piyasaya çıkarılacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR
Hayatı sorgulayarak yaşarlar. Kaliteli ve güzel yiyeceklerden hoşlanır ve lüks yaşamayı severler. Ayrıntılar konusunda oldukça dikkatli ve titiz davranırlar. Lüks ve konforları için her türlü imkanlarını kullanırlar. Çocuklarıyla ilişkileri kuvvetlidir. Yaratıcı, enerji ve iradeleri sayesinde spor alanında başarırlar. Endişeli yapıları, iş yaşantılarının en belirgin özellikleridir. Genellikle kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantılarında paralel gelişir. Olaylara sabırlı bir şekilde yaklaşarak, huzurlu yönlerini dengeleyebilirler. Ayni çerçeve içinde bulundukları insanlarla olan uyumları; onlar için bir yaşam tarzıdır.

KOÇ
Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün bazı engellere takılabilirsiniz.
BOĞA
Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz.
İKİZLER
Bugün hayata sevimli bir şekilde bakıyorsun. Girdiğiniz topluluklarda dikkat çekiyorsunuz. Gün içinde duygusal davranışlar gösterip, bazı kişilerle aranda istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir.
YENGEÇ
Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el atıyorsunuz.
ASLAN
Duygusal akıcılığınızın yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, vereceğiniz tavizlerin önemli olmadığını göreceksiniz.
BAŞAK
Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli. Kendinizi yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.
TERAZİ
Yeni başlattığınız çalışmalarda başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Performansınızın size yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız.
AKREP
Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün.
YAY
Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Satürn, çevre ilişkilerinizde temkinli yapıyor. Duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için, macera türü ilişkilere kalbiniz daima kapalı.
OĞLAK
Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklarda bazı insanları etkileyeceksiniz.
KOVA
Bugün arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz bu konuda sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz.
BALIK
Aşkta tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI