Havaalanında Adana lezzetleri

Adana Lezzet Günleri'nin üçüncü ve son ayağı, hafta sonu İzmir'de yapıldı. TAV Havalimanları iştiraki BTA Food & Services tarafından Tadında Anadolu Restoranları'nda düzenlenen etkinlik kapsamında, misafirler Adana'nın yerel malzemeleri ve geleneksel pişirme teknikleriyle hazırlanan yöresel yemeklerin tadına baktı. Kurumun danışman şefi Şefika Günyel'in yönetiminde, restoranın İzmirli şefleri Oytun Dağlı, Mehmet Güvenç ve ekibi tarafından hazırlanan Adana'ya ait tencere yemekleri, zeytinyağlıları, meze çeşitleri ve tatlılar, konukların beğenisine sunuldu.

Sunumlar sırasında Şefika Günyel tarafından kentin yemek kültürüyle ilgili bilgiler de verildi. BTA İcra Kurulu Başkanı Baha Bülbül, "Bu yıl da çok kültürlü tarihi, bereketli toprakları, zengin gastronomi geleneği ile Adana'yı ele aldık" dedi. Günyel ise sunulan her yiyeceğin tarihi bir geçmişi olduğunu belirtti.
Menüde tencere yemekleri vardı

ETKİNLİKTE misafirlere analı kızlı, Adana usulü cacık, ezme salata, haşlama içli köfte, babagannuş, teretür, domates tava, taş kadayıf ve halka tatlısı servis edildi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.