Kars böreği nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Kars Kağızman'ın meşhur yerel lezzetlerinden biri olan Kars böreği nasıl yapılır? Kars böreğinin malzemeleri nelerdir? Evde pratik bir şekilde Kars böreği yapmak isteyenler hangi püf noktaları bilmeli? İşte Kars böreği tarifi...

Anadolu mutfağı lezzetleri sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir tarif Kars Böreği ağızda dağılan kıvamı ile özel bir lezzet seçeneği olarak öne çıkıyor. Peki, Kars böreği nasıl yapılır? Kars böreği yapılırken nelere dikkat edilir?

KARS BÖREĞİ TARİFİ!

MALZEMELER

250 gr. Un
150 gr. Tereyağı
½ litre süt
250 gr. gravyer peyniri
5 yumurta ve bir tutam tuz

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.