• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.06.2024, 00:00

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel desteğine ihtiyacınız olabilir. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Bugün sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirecek ve halletmeniz gereken konuları gündeme getireceksiniz.

BOĞA: Olayların faklı yönlerini düşünerek, hata yapmak istemiyorsunuz. Bugün kendinizi sınamak adına başlattığınız olumlu çabalarınız sonuç verecek. Yaşamınızla ilgili yapmayı istediğiniz önemli değişimlere hazırsınız.

İKİZLER: İlişkinize veya sevdiğiniz kişiye zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dostlarınızla birlikte bazı projeler geliştirebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızın sağlayacağı faydaları, gelecek günlerde daha iyi hissedeceksiniz.

YENGEÇ: Çevresel değişimlerden etkilenmemek elinizde değil. Ailenizle ilgili bir takım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz.
Eşyalarınızın yerini değiştirme ve küçük tamiratlar gündeme gelecektir.

ASLAN: Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Bugün her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak konular peşindesiniz.

BAŞAK: Bugün, paranızı gereksiz bir şekilde harcamaktan çekiniyor ve istemeseniz de, disiplinli bir şekilde hareket ediyorsunuz. Bugün birçok atılımlarınızı gerçekleştirmek için, bulunduğunuz şartları her anlamda zorlayacaksınız.

TERAZİ: Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Güçsüz kişilerden nefret ettiğiniz için, hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz.
Bugün ince duygular içinde hareket ediyor ve çevrenize özen göstermelisiniz.

AKREP: İçsel karmaşadan uzak kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz.
Küçük detaylardan yola çıkarak, birçok konunun özüne girebileceğiniz bir gün.

YAY: Partnerinizle aranızda romantizm dolu dakikalar yaşayacaksınız. Onunla aranızdaki paylaşımlarda somut gerçeklerin oluşmasını sağlamak için, elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.
Bugün sanatsal aktivitelerine katılabilirsiniz.

OĞLAK: Kişiliğinizi her konuda ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Sezgileriniz sizi yönlendirecektir.
Alışkanlıklarınızın sizin için önemi büyük. Paylaşımlarınızda alçak gönüllü olmalısınız.
Sağlığınızın hassas olduğu bir gün

KOVA: İnatçı yapınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmasanız da, yaşadığınız olayları kendi tarzınıza göre yönlendiriyor ve istemediğiniz şekilde suçlanabiliyorsunuz. Bugün bir takım olayların üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz.

BALIK: Başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Fırsatların söz konusu olduğu bir gün. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Bugün hızlı hareket ederek, ani gelişebilecek hatalar yapabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.