• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.06.2024, 00:00

KOÇ: Maddi evinizde ilerleyen Mars her şeyi yeniden gözden geçirmenizi sağlıyor. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi ispat etmek istiyorsunuz. Kişisel olayları bir kenara bırakın.
Yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız.

BOĞA: Partnerinizin size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönemdesiniz.
Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacaktır.

İKİZLER: Egonuzu ifade edemediğiniz zaman huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz. Sabırsız fakat kendinize güvenen tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız.
Merkür finans evinizde ilerliyor. Çevrenize karşı temkinli davranarak herkesi şaşırtacaksınız.

YENGEÇ: Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde birçok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz.
Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu.
Bu dönemde midenize dikkat etmelisiniz.

ASLAN: Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz.
Bazı olayları takibe alıp bir yorum geliştirmek istiyorsunuz. Radikal düşünceler içindesiniz.
Huzursuz ve alıngan bir gün yaşıyorsunuz.
Kendinizi ifade etmenin yolunu bulmalısınız.

BAŞAK: Partnerinizle işbirliği içinde olmanız kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Gün içinde yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

TERAZİ: Mars karşıt finans evinizde ilerlerken eski sorunlarınızı kafanızdan atarak bazı düşüncelerinizi arıtmanın zamanı geldi. Geçmişe teslim olmamayı öğrendiniz. Farkındaysanız, gücünüzü arttırma yolunda yeni bir dönemin içindesiniz.

AKREP: Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olun.
Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

YAY: Bazı alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendirmeyi başarıyorsunuz.

OĞLAK: Duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, hatta çevreniz adına kararlar bile verebilirsiniz.
Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız. Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor.

KOVA: Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.
Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz.
Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız.
Yaşam kalitenizde yükselme yaşayacaksınız.

BALIK: Gücünüzün farkındasınız. İletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Neptün ve Satürn sizi yoruyor. Bu süreçte siz de sıkılıyorsunuz ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.