• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.06.2024, 00:00

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz.

BOĞA: Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Balık'ta ilerleyen Satürn gezegeni size destek veriyor. Daha kararlı ve mantıklısınız.
Bugün sezgilerinizin yanıltmadığını göreceksiniz.
Ortaklıklar konusu gündeme gelecektir.

İKİZLER: Duygu alış verişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz.
Bugün yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.

YENGEÇ: Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz.
Kendinizle ilgili konularda acele etmemelisiniz.
Tenkit edilmek istemiyorsanız kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz.

ASLAN: Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Bugün toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor.

BAŞAK: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz.
Bugün her türlü şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan her türlü şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

TERAZİ: Bugün atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız. Mantıklı davranışlarınızın size kazandıracağı statü sayesinde istediğiniz her konuda statü yakalayabileceksiniz.

AKREP: Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz.
Duygusal gerginlikler canınızı sıkmamalı.
Çevrenizin fikirlerine saygı göstermelisiniz.
Geçmişi sorgulamak ve eski konuları sevdiklerinizle paylaşmaktan hoşnut kalacaksınız.

YAY: Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz. Polemiğe girdiğiniz kişilerden istediğiniz karşılığı alamayabilirsiniz. Her zamanki gibi beklemeli ve kişileri gereksiz yargılamadan dinlemesini öğrenmelisiniz.

OĞLAK: Bugün bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir.
Oysa yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeliydi. Bugün, çevrenize başarıyla hâkim olabiliyorsunuz

KOVA: İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz.
Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz.
Kan bağı olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

BALIK: Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Bugün kendi sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde, bir takım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.