• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.08.2024, 00:00

KOÇ: Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, sabırla yaklaşıyorsunuz.
Aksilikler ilişkilerinize yansıyacaktır.

BOĞA: Kıskançlıktan öte sahiplenici yapınız çevrenizde yanlış anlamalara neden olabiliyor.
Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlanmayacağınız bir gün. Aile büyüklerinden biri, size maddi konularda destek verebilir.

İKİZLER: Bugün arkadaşlarınızla konuşurken bazen hiç gereksiz şekilde sivri sözler ediyorsunuz.
Bu o kadar anlık oluyor ki, geri dönüş için zaman bile bulamıyorsunuz. Bu yapınızı çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

YENGEÇ: Bugün özellikle maddi konularda kimseden yardım almadan ilerliyorsunuz.
Hesaplarını ince bir şekilde yapmanız size belli bir disiplin getiriyor. Kararlarınıza arkadaşlarınız da çeşitli destekler verecek.

ASLAN: Aile içinde yapmayı arzuladığınız değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada, kesinlikle partnerinizin fikrini de kulak ardı etmeyin.
Başkalarının fikirleri ilgilendiğiniz konuda size anlamsız gelebilir. Aldırmayın gitsin.

BAŞAK: Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Önceden verdiğiniz kararları uygulama olanağı bulacaksınız.
Arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Olumsuz olayları çözümlenecek.

TERAZİ: İyi niyetli dostlarınızla size önereceği tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Maddesel konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz. Canınız sıkkın.

AKREP: Aşk yaşamınızda görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir, veya paylaşım içinde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir, ilişkilerinizi yargılayabilirsiniz.
Bugün değişik bir karizmaya sahipsiniz.

YAY: Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz.
Eski beklediğiniz tekliflere sıcak bakabilirsiniz. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır.
Diğer işlerinizi askıya alacaksınız.

OĞLAK: Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz.
Sadece, riskleri unutmamalısınız. Sosyal çevrenizde etkinliğiniz artıyor. Göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. Seyahatleriniz gündemde.

KOVA: İlişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel algılamazsanız, her şey iyi olacak. Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide kişilerden destek olacaksınız.

BALIK: Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor.
Kariyeriniz önem kazanmaya başlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.