• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • Namaz Vakitleri
  • VavTv Canlı Yayın
Gündemden seçme saçmalar BURCU ILGIN

Gündemden seçme saçmalar

burcu.ilgin@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05 Aralık 2023, 19:33

Bursa'da 81 yaşındaki adam (daha doğrusu amca) 20 yıl önce boşandığı ve Avustralya'da yaşayan eşinin şikayetiyle nafaka ödemediği için tutuklanıp cezaevine gönderildi. Jandarma tarafından cezaevine götürülen amca hüngür hüngür ağladı. Bu haberin neresinden tutsan elinde kalıyor. 20 yıl önce boşandığı, üstelik de Türkiye'de bile yaşamayan karısına nafaka ödüyor olmasına mı, 81 yaşındaki adamın böyle saçma bir sebepten tutuklanıp ciddi ciddi cezaevine götürülmesine mi, yoksa koskoca adamın ağlamasına mı şaşıralım!

TEHLİKELİ GEÇ GELDİN TRİBİ
Şaşkınlık yaratan bir başka olay da Antalya'da yaşandı. 29 yaşındaki kadın, 61 yaşındaki kocasını bıçakla ağır yaraladı. Gözaltına alınan kadın tutuklandı. Sebep: Geç geldin. Haydi buyur buradan yak. Senden 30 yaş büyük biriyle evleniyorsun. Sonra da onu çocuk gibi kontrol altında tutmak istiyorsun. Olmayınca canına kast ediyorsun.
Adam geç gelirse trip atarsın, küsersin, en fazla o gün kapıyı açmaz sokakta bırakır sürüm sürüm süründürürsün. Bıçaklamak nedir allasen! Kadının magandası da oluyormuş.
Bu hikayenin ardında yaşananları çok merak ettim doğrusu...

İYİ Kİ DOĞDUN GOFRET!
Bitmedi. Düzce'de bir kadının Gofret adlı köpeğine yaptığı doğum günü kutlaması var bir de... Haberin altına yazılan yorumlar da en az haberin kendisi kadar komik. İnsanlar bu kutlama işlerini bazen o kadar abartıyor ki mesele rayından çıkıp bambaşka bir hal alıyor. Bir sürü insan da bunu ciddiye alıp yorum yapıyor. Hatta yorum yapanlar arasında kavga çıkıyor. Yani bir deli bir kuyuya taş atıyor. Bin akıllı çıkaramıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.