• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.06.2024, 00:00

KOÇ: Ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız birçok kişiye garip gelebilir fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çevrenizin kalabalık olması sizi her anlamda mutlu ediyor.

BOĞA: Kariyerinin ön plana çıkmasıyla gizili bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Finans konularında belirleyici davranacaksınız.

İKİZLER: Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Ay'ın konumu sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat teme çabası içinde olacağını gösteriyor.
Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getireceksiniz.

YENGEÇ: Ruhsal evinizde ilerleyen Merkür sayesinde daha hızlı düşünmeye başladınız. Sabırlı davranışlarınız alışkın kişileri şaşırtmanız, sizi ilgilendirmiyor.
Çevrenize taviz vermiyorsunuz.
Bulunduğunuz ortamlarda canınız sıkılabilir.

ASLAN: Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Maddesel konular bağlı gelişecek özel durumlar söz konusu olabilir.

BAŞAK: Sizi farklı zaman dilimlerinde gören kişiler yanılabiliyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar iş çevresinde gördükleri zaman şaşkınlık geçiriyorlar.
Olumlu bir gününüzdesiniz. Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz.

TERAZİ: Ay burcunuzda ilerliyor ve sosyal çalışmalarınıza aktivite yoğunluğu kazandırırken aşk yaşantınız hareketlilik kazanıyor. Eğlence yaşantınız canlanıyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız.

AKREP: Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden daha genç kişilerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız.
Yapacağınız birçok kısa yolculuk söz konusu.

YAY: Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü savunmanıza rağmen çalışmalarınızda bir disiplin anlayışınız var. Yaşamınızı kontrollü yaşamaktan yanasınız. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz.

OĞLAK: Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek.
Çevrenizi de ihmal etmemelisiniz. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermeyin.

KOVA: İçgüdülerinizin size sağlayacağı avantajlar sayesinde bir başarıya kısa sürede tadarak, önemli yollar kat edeceksiniz. Bugün mesleki konularda beklediğiniz kriterleri, karşı taraf sağlayacaktır. Uyumunuzu bozmamalısınız.

BALIK: Enerjik yapınızın belli bir düzene ihtiyacı var.
Ay'ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak.
İç dünyanızı yeniden tanzim etmek zorundasınız. Çevrenizde size destek verecek gerçek dostlarınızla bir arada olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.