• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.06.2024, 00:00

KOÇ: Kendi doğrularına inandığınız konularda, iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz.

BOĞA: Arkadaşlarınızla ortak bazı planların içinde olmak, yeni bir aktivitenin içinde bulunmak sizi olumlu etkileyecek. Yaşamın her köşesinde sizi bekleyen sürprizlere hazırlanmalısınız.
Bazı konularda takıntılı hareket ediyorsunuz.

İKİZLER: Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.
Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Gizli inatçılığınız sayesinde isteklerinizde atış gözlenecek.

YENGEÇ: Kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz.
Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz.
İçsel güdülerinizi doğru kullanabileceksiniz.

ASLAN: Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün içindesiniz. Ödemeleriniz için fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız.

BAŞAK: Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar sahiplendiğiniz olayların seyrini olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde çevreniz tarafından destek var.

TERAZİ: İş birliğini seviyor olmanız çevrenizin çoğalmasına neden oluyor. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel odaklaşıyor, başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündemde.

AKREP: Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu farkındasınız.
Olayları fazla derin algıladığınız için değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor.
Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecek. Yaşam heyecanlarınız artıyor.

YAY: Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir.
Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Bugün sizi oldukça şaşırtacak durumlar söz konusu olacak.

OĞLAK: Ailenize karşı derin duygular içindesiniz.
Onların her türlü sorununun yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz.
Hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin verin

KOVA: Bugün arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz.
Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarındaki uyuma dikkat etmelisiniz.

BALIK: Yoğun çalışma temponuzu sayesinde birçok başarı size gelecektir. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere yakın tavırlar içinde olmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.