• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.08.2024, 00:00

KOÇ: Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bu yönünüzü yanlış algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyorlar.

BOĞA: Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları kendiniz bile aşmak istemiyorsunuz.
Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz.

İKİZLER: Bugün bütün işlerinizin üstesinden gelebilecek yeterli enerjiye sahipsiniz. Kendinizi ispat edecek gerekli çabayı göstermeniz sizi olumsuz kılabilir. Ailenizle ilgili bazı parasal konular gündeme gelecek.

YENGEÇ: Bilinçaltı dürtülerinizin önemini biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Bugün değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz.

ASLAN: Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Aşk konusunda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

BAŞAK: İş birliğini seviyor olmanız birçok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Özellikle bugün size bazıları karşı çıkabilirler.
Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız.

TERAZİ: Eşinizle aranızda güçlü bağların oluşması sizin de hoşunuza gidecek. Yapacağınız çalışmalarda onunla güç birliği içinde olacaksınız.
Bugünlerde entelektüel çalışmalarınızı destekleyecek özel yardımlara ihtiyacınız var.

AKREP: Kurallı hareket ettiğiniz zaman işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz.
Şartlarınızı yeniden gözden geçirirken daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz.

YAY: Maddi konulara duygusal yaklaşım içindesiniz.
Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız. İsteklerinizde başarılı olmanız için sabırlı olmanız gerekiyor. İlişkilerinizi kibarca kullanmalısınız.

OĞLAK: Parasal konularda aceleci davranmakla birçok fırsatı kaçırabilir ve ihmal ettiğiniz konuların olumsuz geriye dönüşlerine tanık olabilirsiniz.
Mantıklı yapınızı bilenler için hatalı bir davranış olarak nitelendirilecektir.

KOVA: Beklentilerinizde belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz.
Gereksiz ayrıntılardan kurtulun.

BALIK: İlişkilerinizde aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal baskılara gelemiyor olmanıza rağmen, kendi davranışlarınıza yansıtmak istemiyorsunuz.
Bugün düşüncelerinizde ödün vermeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.