• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.08.2024, 00:00
KOÇ: Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Dikkatli, sabırlı davranmalı ve mantığınızın sesini dinlemelisiniz.

BOĞA: Başarısız olmaya tahammülünüz olmadığı gibi en küçük sorunda çevrenizi suçlayabileceğinizi unutmamalısınız. Derin düşündüğünüz zaman başarı size kolay geliyor. Satürn kariyer evinizden sizi denetlemeye devam ediyor.

İKİZLER: Birçok konunun iç yüzünü merak etmeniz sayesinde değişik planlar yapmak zorundasınız. Birçok kişinin tepkisini çekebilirsiniz. Hedeflerinizi yüksek tutmak gibi koyduğunuz bazı kuralları, kendiniz bile aşamıyorsunuz.

YENGEÇ: Bugün dengelerinizle başınız dertte. Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz. Ele aldığınız konuları sabırla çalışarak, ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz.

ASLAN: Kariyer anlamında uzun süredir ulaşmak istediğiniz kişilerin karşınıza cıkması evrenin size hediyesi olacaktır. Mesleki anlamda size yardımcı olabilecek güçlü dostluklar kuracaksınız. Yaratıcılığınız mükemmel gidiyor.

BAŞAK: Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Öfkelerinizi baskı altında tuttuğunuz zaman vücudunuza zarar veriyorsunuz. Bugün aileniz her konuda yardımcılar.

TERAZİ: Yılmadan ve üşenmeden sabırla çalışıyorsunuz zaten siz daha farklı olamazsınız. Bu hafta sıralamalarınızı sistemli ve mantıklı bir şekilde yapmalısınız. Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir unutmayın.

AKREP: İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Atılımlarınızın çoğul olması kafanızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

YAY: Bugün duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız. Toplumda göze çarpacak farklı çalışmalar yapmak istiyorsunuz.

OĞLAK: İlişkilerinizde baskın bir portre çizeceksiniz. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Eşyaları değiştireceksiniz. Seçimlerinizi iyi belirliyorsunuz.

KOVA: Plüton'un geri gitmesi birçok eksik bilgilerin ve kendinizi yeniden ele almanız gerektiği konusunda size uyarı getiriyor. Kendinize çok güvenmenize rağmen, hata yapma olasılığınız yüksek. İstediğiniz şartlar olmayabilir.

BALIK: Stabil olaylardan fazla uzaklaşmamaya çalışmalısınız. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlardan uzaklaşın. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Cesaretinizi kaybetmeyin.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.