• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2024, 00:00

KOÇ: Bugün yaratıcı yönlerinizi kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınızı renkleniyor. Beklentilerinizle ilgili olumlu olaylar karşınıza çıkacak.

BOĞA: Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün engellere takılabilirsiniz.

İKİZLER: Toplumsal enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve ısrarcı davranıyorsunuz.

YENGEÇ: Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

ASLAN: Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün. Dalgınlıklara dikkat.

BAŞAK: Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız, iş ilişkilerinize belli bir mesafe getirmek zorundasınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı fikirlere açıksınız ve yaratıcılığınız hız kazanıyor.

TERAZİ: Partnerinizle iletişim konusunda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Ondan beklediğiniz bir takım özel davranış biçimleri var. Alınganlık göstermeniz için neden yok. Bazen her şeyi abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz.

AKREP: Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz.

YAY: Çevrenizde ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Duygusal anlamda güzel dostluklar ve işbirlikleri gündeme gelecek.
Düşüncelerinizde değişim oluyor ve bazen siz bile bu değişime hayret ediyorsunuz.

OĞLAK: Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz.Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Kişisel olaylarınız adına yapacağınız yollardan karlı çıkacaksınız. Kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

KOVA: Çekiciliğiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.Bugün isteklerinizde artış var. Hızlı hareket etmek istiyor ve duygularınızın götürdüğü yere gitmekten kendinizi alamıyorsunuz. Enerjinizi yüksek tutmak zorundasınız.

BALIK: Sistemli olduğunuz zaman, kendinizi daha rahat ve girişken hissediyorsunuz. Girişimci yönlerinizi dikkatli kullanmalı ve duygusal yanlarınızı ön plana çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmaktan yanasınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.