• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.06.2024, 00:00
KOÇ: Mars finans evinizde ilerlerken para kazanma konusunda fazla efor sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Bazılarının merak konusu olabilir ve kazanç kaynaklarınızı merak edebilirler. Kendinize güveniyorsunuz.

BOĞA: Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Bugün çevrenize güç gösterisinde bulunabilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız.
Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu hafta yüksek hedefleriniz var.

YENGEÇ: Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Birlikte iş yaptığınız kişiler önemli olacak. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. Başarınız arttıkça işler ayağınıza gelecek.

ASLAN: Bugün iş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Geri giden Mars sizi olumlu etkiliyor. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın ve olumsuz davranabilirsiniz.

BAŞAK: Duygulardan çok akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

TERAZİ: Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir hafta içindesiniz.

AKREP: Bugün çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

YAY: Sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler. Bugün fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

OĞLAK: Bu hafta özellikle çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir. Dostlar arası ilişkilere ve kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz.

KOVA: Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz kişinin eleştirici yönleri canınızı sıkabilir. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Mükemmele kavuşmak bayağı zamanınızı alacaktır.

BALIK: Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.